Select Page

Event ID:  11492
Contact Name:  Gorjana Vrzhovska
Contact Email:  vr.gorjana@gmail.com
Contact Phone:  +38978437316
Organization:  World Space Week
Event Web Site:  https://www.facebook.com/events/1613660748934829/
Dates:  3rd October 2016 to 4th October 2016
Physical Event: 
Type:  Public
Start/End Type: 
Country:  Macedonia
State/Province: 
City:  Skopje
Address: 
Location:  Concept 37 , Franklin Ruzvelt 37 , Skopje
Event Name:  Официјално отварање на \"World Space Week\"
Event Description:  Пред да започнеме со колонизација на Марс, ајде да ја прославиме светската недела посветена на вселената, тука на Земјата. Светската недела посветена на вселената е интернационален настан кој се одржува од 4ти до 10ти октомври во повеќе од 73 земји низ светот и вклучува речиси 1800 различни настани. Ги повикуваме сите заинтересирани да ни се придружат и заедно да се информираме, едуцираме и одбележиме Светската недела посветена на вселената преку низа настани. Како за почеток, вселенско отварање вторнички во Концепт 37 со изложба и коктели со интересна содржина. Се што не' очекува во следната недела, официјално ќе го најавиме на самото отварање. ;)
Promotional Image:  No Image.
Report on the Results: 
Attendance:  0
Attendance is Unique: 
Media Impressions:  0
Media Impressions are Unique: 


Event Years:  2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023

Translate »