Select Page

Event ID:  11938
Contact Name:  Gorjana
Contact Email:  vr.gorjana@gmail.com
Contact Phone: 
Organization: 
Event Web Site:  https://www.facebook.com/events/1153163998101838/
Dates:  7th October 2016 to 7th October 2016
Physical Event: 
Type:  Public
Start/End Type: 
Country:  Macedonia
State/Province: 
City:  Skopje
Address: 
Location: 
Event Name:  За ум - на планетариум
Event Description:  П - како петок во планетариум :) Ѕвезди, соѕвездија и планети и многу повеќе од тоа. Поминете да го видите ѕвезденото небо од повеќе гледни точки на планетата Земја и да чуете life hacks како да се ориентирате според поставеноста на ѕвездите. Билети можете да си резервирате уште веднаш, а да ги подигнете пред самото предавање. За возрасни - 150 денари За деца (6-12 години) - 100 денари Резервација на билети на: https://goo.gl/kfSbAE Времетраење на предавањето: 50 минути
Promotional Image:  No Image.
Report on the Results: 
Attendance:  0
Attendance is Unique: 
Media Impressions:  0
Media Impressions are Unique: 


Event Years:  2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023

Translate »