Select Page

Event ID:  11939
Contact Name:  Gorjana
Contact Email:  vr.gorjana@gmail.com
Contact Phone: 
Organization:  World Space Week Macedonia
Event Web Site:  https://www.facebook.com/events/611219782384227/
Dates:  8th October 2016 to 8th October 2016
Physical Event: 
Type:  Public
Start/End Type: 
Country:  Macedonia
State/Province: 
City:  Kokino
Address: 
Location: 
Event Name:  Посета на Кокино
Event Description:  Истражете ги древните пејсажи, завладејте од троновите на старите племенски владетели и погледнете го небото низ карпестите нишани како што тоа го правеле првите набљудувачи пред илјадници години! Во сабота (08.10.2016), организираме групно поаѓање Скопје - Кокино - Скопје, со автобуски превоз. Цена на билет: 300 денари *Вклучен превоз (Скопје - Кокино - Скопје) + влезница за турата на Кокино + Посета на црквата Св. Великомаченик Георгиј + закуска. Опционално, постои можност за посета на Кокино со сопствен превоз. Цена на билет: 100 денари. *Вклучена е турата на Кокино + Посета на црквата Св. Великомаченик Георгиј Доколку патувате со сопствен превоз, почетокот на турата низ Кокино започнува во еден термин, 12:30 часот, па би ве замолиле за навремено пристигнување. Поаѓањето со автобускиот превоз е во сабота, 10:30 часот, од Дрво Декор. Би ве замолиле за пристигнување 10тина минути пред тргнувањето за да немаме задоцнувања. Пристигнување назад во Скопје, околу 16 часот, истиот ден. Задолжителна резервација на билети на следниот линк, подигнување на билетите на денот на тргнување: https://goo.gl/4M9re2 Контакт телефон: Марина - 078 277 467 Дора - 071 329 088
Promotional Image:  No Image.
Report on the Results: 
Attendance:  0
Attendance is Unique: 
Media Impressions:  0
Media Impressions are Unique: 


Event Years:  2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023

Translate »