Select Page

Event ID:  12087
Contact Name:  Gorjana
Contact Email:  vr.gorjana@gmail.com
Contact Phone: 
Organization:  World Space Week and Makedoks
Event Web Site:  http://www.
Dates:  9th October 2016 to 9th October 2016
Physical Event: 
Type:  Public
Start/End Type: 
Country:  Macedonia
State/Province: 
City:  Skopje
Address: 
Location: 
Event Name:  Documentary movie under the stars
Event Description:  Викендов дождот ќе не избегне, па затоа ве покануваме на филм под отворено небо во недела. Lazy bag-ови, ќебенциња, пуканки, пиво и интересна проекција и rooftop тераса, обезбедуваме ние. Се што преостанува е да сте расположени за опуштање и добро друштво пред следната работна недела. Започнуваме во 19:00 (прв термин) и 20:30 часот (втор термин), а влезот е слободен за секого :) Локација: NewMan's Business Accelerator (Тафталиџе 2, спроти основно училиште Братство) Ве очекуваме!
Promotional Image:  No Image.
Report on the Results: 
Attendance:  0
Attendance is Unique: 
Media Impressions:  0
Media Impressions are Unique: 


Event Years:  2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022

Translate »